11a Mostra Cultural de les Garrigues i Acampada Jove a Cervià de les Garrigues

Els actes es van iniciar a les 17.00 hores a l’Església de Sant Miquel Arcàngel de Cervià de les Garrigues amb la inauguració oficial que va donar pas a un concert de corals garriguenques, seguit del repic de campanes, una cercavila amb gegants i grallers pels carrers de la localitat, i visita a les exposicions de les entitats culturals de la comarca ubicades a les entrades de les cases. 

A partir de les 18.00 hores, es va obrir l’Acampada Jove al camp de futbol de Cervià de les Garrigues. 

A les 19.30 hores, a la plaça de l’Església, va tenir lloc la ballada de sardanes amb la participació de l’Agrupació Sardanista Arbeca Nostra, la Colla Sardanista de Castelldans i la Colla Brut Nature de les Borges Blanques. A continuació, a les 20.30 hores, va ser el torn de la Batukada a càrrec dels grups de foc. 

A les 21.00 hores va tenir lloc el sopar de l’11a Mostra Cultural a la pista poliesportiva, al costat de les piscines,i l’agraïment a les entitats participants. A les 23.00 hores el correfoc va prendre els carrers de Cervià de les Garrigues amb la participació dels Rojos de Junda, els Diables Calents i Cornuts d’Arbeca, i l’Associació de Diables de les Borges. Com a colofó de la mostra, a les 00.30 hores van fer el Concert de Nit el grup garriguenc Avstral i discomòbil amb Nar6 Sound.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>