L’Associació pel Foment del Turisme de les Garrigues amb nous reptes després d’un temps d’inactivitat

Dimarts dia 13 de novembre, el celler Clos Pons de l’Albagés va acollir l’Assemblea General de l’Associació pel Foment del Turisme de les Garrigues, que va comptar amb l’assistència dels socis actuals i a la qual es va convidar a nous possibles socis i també a representants d’equipaments culturals i turístics  públics amb l’objectiu d’ampliar el nombre de socis representants de tots els sectors turístics de la comarca.

L’Assemblea va incloure l’adhesió de nous socis després de conèixer la proposta d’objectius i serveis presentada per part de la Junta que n’ha impulsat la iniciativa i guiades per la consultora i dinamitzadora Teia Guix. També es va votar l’ampliació de la Junta actual així com els objectius per al 2019, com per exemple treballar per la millora de la comunicació o per fomentar la cooperació empresarial. La nova junta, amb 12 persones, equilibrada i transversal, compta amb un representant de cada sector de turisme present a les Garrigues com productors d’oli, productors minoritaris, productors de vi, restauració, allotjaments rurals, el guiatge turístic i els equipaments culturals.

També es va debatre el paper dels equipaments culturals i organismes públic, que tindran un lloc dins de l’associació a través d’un conveni de col·laboració. La reunió va finalitzar amb un pica-pica cortesia de Clos Pons. 

L’Associació pel Foment del Turisme de les Garrigues encara una nova etapa amb il·lusió i ganes d’esdevenir un motor fonamental pel turisme a la comarca, i fa una crida a l’adhesió de nous socis per tal de seguir creixent i esdevenir una xarxa potent per al sector privat relacionat amb les activitats i els serveis turístics del territori.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>