Borges Grup Vall – Cajasur Priego, avui a les 19 hores, en Directe a Les Borges TV

Avui a les 19.00 de la tarda, al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques es disputarà el partit Borges Grup Vall contra el Cajasur Priego TM, l’actual campió.

És un dels partits amb més rivalitat de la lliga degut als enfrontaments de màxima tensió que s’han produït els últims anys, on sempre ha estat en joc el títol de lliga o de copa.

Actualment el Borges ocupa la segona posició i es troba a dos punts d’avantatge de l’equip de Còrdova, els quals ocupen la tercera plaça, tot i que s’ha de tenir en compte que els visitants tenen dos partits jugats menys per compromisos europeus.

En tot cas, serà un partit vital per als dos equips, on es jugaran gran part de les esperances d’arribar al final de lliga amb possibilitats d’èxit.

Pel Borges jugarà la tripleta catalana habitual, Marc Duran, Oriol Monzó i Joan Masip. I pel que fa al Priego, Diogo Miguel, Carlos Machado i el dubte fins a última hora d’Alejandro Calvo que arrossegava molèsties d’un esquinç de canell.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>