El Consell Comarcal de les Garrigues commemora el Dia Internacional de les Dones

More videos
   

El Consell Comarcal de les Garrigues commemora aquesta setmana el Dia Internacional de les Dones, que se celebra a tot el món el 8 de març, amb un seguit d’activitats en diferents localitats de la comarca a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i de l’Oficina Jove de les Garrigues.

Els dies 6, 7 i 8 de març, tècniques del SIAD i de l’Oficina Jove realitzen una dinàmica de grup i instal·len una taula informativa durant l’estona del pati als centres de secundària de la comarca per sensibilitzar els joves sobre la igualtat entre homes i dones.

En concret, avui dimarts, 6 de març, han estat a l’IES L’Olivera de la Granadella; demà dimecres, 7 de març, seran al Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques; i dijous, 8 de març, visitaran l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

Dijous, 8 de març a les 18.00 hores, la psicòloga del SIAD del Consell Comarcal, Cristina Guiu, realitzarà la xerrada “Autoestima i lideratge femení”, dins la Setmana Cultural de Cervià de les Garrigues, a la Llar de Jubilats.

Paral·lelament, durant tot el mes de març, es realitza sensibilització en l’àmbit comarcal de la campanya #veusquenoveus creada per l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu d’impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació. Per reforçar aquesta campanya, des del SIAD de les Garrigues es distribueixen per tota la comarca cartells i punts de llibre informatius elaborats des del Consell Comarcal.


321
Views

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>