Celebració del Dia de la Comarca en el marc de la 55a Fira de l’Oli

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas ha assegurat que el dinamisme i la promoció econòmica han de ser la principal política social que pot desenvolupar un territori. Madrenas ha destacat que val la pena invertir en aquest àmbit perquè els beneficis socials poden ser extraordinaris. L’alcaldessa a afegit que en cada territori cal trobar alguns dels àmbits que no s’hagi explotat prou, cal ser creatius i trobar-lo. I per completar aquestes accions de desenvolupament cal treballar en complicitat amb els agents del territori i les entitats veïnes per tal que els resultats es multipliquin exponencialment.

Marta Madrenas ha participat aquest diumenge en el Dia de la Comarca, un acte organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues en el marc de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Extra Verge i les Garrigues, que se celebra a les Borges Blanques, on l’han acompanyat el president garriguenc, Antoni Villas, i l’alcalde de les Borges Blanques, Eric Mir, entre altres alcaldes i regidors de la comarca.

Al seu torn, Antoni Villas ha insistit en la necessitat de treballar per l’excel·lència en tots els àmbits econòmics de la comarca, aquest ha de ser l’objectiu en el futur a curt termini, ja que serà la manera de competir i aconseguir els millors resultats en el desenvolupament del territori, i una mostra és la Fira de l’Oli i les Garrigues, en la que es mostra aquesta excel·lència en un producte de primera necessitat com és l’oli.

Per la seva banda, Enric Mir ha defensat la necessitat de mantenir la complicitat entre els agents del territori, i ha agraït a tots els alcaldes la seva predisposició a participar i col·laborar en la fira més emblemàtica i representativa de les Garrigues. “Sense vosaltres no seria possible”, ha sentenciat Mir.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>