Cesc Carrera i Marc Amill del CTT Borges campions de Catalunya Benjamins

Èxit incontestable dels benjamins del CTT Borges als campionats de Catalunya que se celebren a Valls. Sens dubte el triomfador ha estat Cesc Carrera que ha aconseguit dos primers llocs i un segon. En la competició per equips, el tàndem format per Cesc Carrera i Marc Amill ha aconseguit el segon lloc del podi darrere del CER l’Escala. En la competició de dobles els dos jugadors del CTT Borges han aconseguit el títol de campions de Catalunya en dobles masculins. Pel que fa a la competició individual Cesc Carrera també s’ha proclamat campió de Catalunya en guanyar a la final a Àlex Portell del CER l’Escala. En la competició individual Marc Amill ha perdut a la ronda de quarts de final i l’altre jugador del club, Roger Benet, ha caigut a 16ns de final.

Aquests campionats continuen fins al dia 29 a Valls, demà és el torn de la categoria aleví, en la qual participaran els jugadors del club Cesc Carrera, Marc Amill i Adrià Macià.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>