Conferència-xerrada amb Sor Lucia Caram aquest dijous a l’Albi

Dins les activitats culturals del mes d’agost a l’Albi, l’Associació Amics de les Belles Arts ha organitzat una conferència-xerrada de Sor Lucía Caram el proper dijous, dia 9 d’agost a les 20 hores, al pavelló poliesportiu.

Sor Lucía Caram, va néixer a Tucuman, Argentina, i fa més de 25 anys que viu a Catalunya, al convent de Santa Clara de Manresa. És monja Dominica contemplativa, però les seves biografies diuen més: “cuinera, escriptora, locutora”. Des de la Fundació Rosa Oriol, de la que ella n’és la impulsora, atenen a més de 1.400 famílies desafavorides. La seva tasca humanitària i d’ajuda als necessitats és sobradament coneguda.

Inconformista, “enfant terrible” de l’església catòlica, amb idees molt clares sobre Catalunya, sobre els presos polítics, i incondicional del Barça i d’un altre gran argentí, Messi. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb distincions com el Premi Catalana de l’Any, que se li va concedir el 2015. Enguany, ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi, que atorga la Generalitat de Catalunya.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>