El Cor Euridice de les Borges inicia els actes de celebració del seu 25è aniversari

El Cor Euridice de les Borges Blanques ha iniciat aquest dissabte, 27 de gener, els actes de celebració del seu 25è aniversari, pel que ha organitzat un concert inaugural amb el Cor Voxalba de Barcelona, a les 18 hores, a l’Església de l’Assumpció de la capital garriguenca. Segons ha exposat la presidenta del cor borgenc, Núria Vallés, l’actuació que porta per títol Reflex, s’ha escollit per la gran qualitat vocal i musical del Cor femení de veus blanques Voxalba, i ja que la seva directora, de renom internacional, ha mantingut una relació amb el cor borgenc.

D’aquesta manera, a banda d’aquest concert inaugural, per celebrar com cal els seus 25 anys damunt dels escenaris han programat cinc activitats més, on participaran diverses agrupacions de reconegut nivell i trajectòria d’arreu de Catalunya i un cor del País Valencià. La segona actuació prevista serà el 7 d’abril a les Borges Blanques, amb un Concert participatiu Des del Cor, on el Cor Euridice compartirà espai amb la resta d’entitats musicals que canten a la capital de les Garrigues, com l’Orfeó Terrall, la coral Garrampem i el Cor de Joves de l’Escola de Música de les Garrigues, entre altres, i estarà emmarcada dins del cicle Abril Cultural de les Borges. A continuació, el dia 21 d’abril, tenen previst dur a terme un Concert a la Seu Vella de Lleida, amb el grup convidat “A Cau d’Orella”, un cor de noies residents a la Universitat de València. Seguidament, durant el mes de juny i en un celler de les Garrigues, volen dur a terme l’activitat “Música i arts, col·lectiu Free’t i Cor Euridice”, que diuen que serà el concert i espectacle més agosarat dins del cicle de concerts. Amb l’aposta per aquest col·lectiu de músics, ballarins, actors i escenògrafs, el cor vol oferir un concert més enllà de la música. Igualment, el 2 de setembre, tenen previst fer el Concert de Festa Major de les Borges, que portarà per títol ‘Lutimusicals’ i estarà interpretat per les noies del Cor Lutiana d’Arbúcies i Sant Hilari, conegudes per la seva participació en la segona edició del programa Oh Happy Day de TV3. Finalment, durant el mes de novembre, realitzaran el Concert de cloenda, amb un programa que consisteix en l’estrena d’unes peces inèdites, compostes exclusivament per a l’ocasió per part de compositors vinculats directament amb el cor com ara directors, exdirectors, cantaires o excantaires.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>