Concert de presentació del cor Juneda Canta a l’església de Juneda

Amb l’església plena de gom a gom s’ha presentat a Juneda el nou cor mixte Juneda Canta, sota la direcció de Josep Rosinach Boronat

Després de mesos d’assajos, el nou cor, format per 102 persones, de Juneda i de pobles propers i d’edat també molt diversa, van presentar davant del públic junedenc un total de 15 temes, alternant entre peces típiques del cant coral, música de pel·lícula i gòspel. També es van atrevir amb la famosa My Way de Frank Sinatra i el Viva la Vida de Coldplay i es va presentar un nou tema creat per l’ocasió pel Josep Rosinach Boronat, ‘Cantant Al·leluia’.

El Josep Rosinach va explicar que Juneda es mereixia per tradició i afició tenir una gran coral mixta, arrelada i identificada amb el poble i que fos estendard d’un tarannà i una manera de fer caracteritzada per l’esperit de germanor i un caràcter obert i integrador. Tot plegat amb el convenciment també que, a través del cant coral es pot ajudar a construir un món millor.

El públic ha aplaudit de valent i s’han demanat dos bisos, entre ells la cançó ‘Quan tot hi creus’ de la pel·lícula ‘El Príncep d’Egipte’, en la que han pujat a cantar una trentena de nens i nenes, que han interpretat la tornada en hebreu.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>