Les Garrigues acull la tercera edició del projecte Creativitat i Salut Mental

El projecte Creativitat i Salut Mental, organitzat per Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida, és una proposta creativa que busca la inserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través l’enfocament creatiu i l’art com a eina terapèutica. L’exposició s’inaugura avui, 5 d’abril, a les 20.00 h a la Biblioteca Municipal l’Atlàntida d’Arbeca amb la representació del Consell Comarcal de les Garrigues, l’Ajuntament d’Arbeca, Salut Mental Catalunya. Terres de Lleida. Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions i l’Associació Talma. Una hora abans, a les 19.00 h, es realitzarà una conferència anomenada: “Art, eina per al benestar” a mans de Núria Aguilà Jiménez, integradora social i artterapeuta. L’exposició serà a Arbeca fins el proper 20 d’abril i, a partir d’aquí, l’exposició passarà per 4 pobles diferents de la comarca: Juneda, les Borges Blanques, la Granadella i el Cogul.


El projecte Creativitat i Salut Mental es va iniciar l’any 2015 a les Terres de Lleida. I aquest 2018 es presentarà la Tercera Edició, amb la participació de deu artistes. Totes les exposicions aniran acompanyades  d’una conferència.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>