Crònica FC Andorra (0) – FC Borges (0)


El Borges s’emporta d’Andorra un merescut empat .


Comença el partit amb una bona aproximació del Borges, al minut 3, després d’una bona combinació amb un xut a prop del pal de Sergei.
Al minut 5 Eudald encara al porter andorrà i aquest li rebutja el seu xut.
Al minut 19 gran estirada de Víctor en reaccionar davant una pilota desviada per la seva pròpia defensa.
La primera arribada de l’Andorra es produeix al minut 22, però Sobrepere refusa la pilota a córner.
Ocasió de l’Andorra quan Aaron s’escapa sol i aixeca la pilota per damunt de Montseny, però no troba porteria i surt pel damunt del travesser.
Gran doble ocasió pel Borges al minut 30 al no aprofitar una badada de la defensa del Principat i tant Ramonet com Eduald no encerten porteria.
Montseny ha de realitzar una bona aturada a tret d’Alaiz al minut 37.
S’acaba una primera part amb més arribades dels visitants, la majoria protagonitzades per Eudald que està en un moment dolç, però amb el marcador inicial. 
Comença la segona part i al minut 55 Montseny ha de fer una bona parada a xut d’Alaiz. 
Però un minut més tard, Víctor rebutja una falta llençada per Ñoño. 
Edu Vives engalta un potent xut des de la frontal de l’àrea i Víctor treu l’esfèrica a córner, quan ja semblava que entrava per l’escaire del porter andorrà, al minut 61 i
Montseny surt de l’àrea a rebutjar una pilota i s’emporta al davanter local. L’àrbitre li ensenya targeta groga. A conseqüència d’aquesta falta els tricolors estavellen la pilota al pal al minut 75.
S’acaba el partit amb una segona part amb més domini i ocasions pels andorrans. Una part per cada equip i un punt per cadascun (0-0).


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>