Crònica UD Viladecans (3) – FC Borges (1)

Amb dos equips amb necessitats diferents, els del Baix Llobregat encara amb opcions de play off i els de les Garrigues amb la feina feta i la permanència aconseguida, s’ha imposat l’equip amb més gana.

Primera part amb molt poques ocasions pèls dos equips i amb més intensitat pels locals que pressionaven molt però sense crear perill pel porter blanc Roger, amb un remat fora pel roig i blanc Miguel i un xut alt de Edu Vives pels blancs, fins que al minut 36, Omar després de dos xuts rebutjats pels borgencs ha fet pujar el 1-0 al marcador.

Fins la mitja part cap més jugada destacada pels dos equips.

La segona part s’ha iniciat amb més arribades a les dos àrees i amb un xut ras desde la frontal del área Omar ha fet pujar el 2-0 al marcadorNomés treure pilota del cercle central aquesta arriba a Eric que xuta al pal i el refús el recull Montoy que escurça el marcador (2-1), era el minut 53. Al minut 64 el Borges ha tingut l’empat a les botes de Joel, però el seu xut ras al costat del pal dret ha estat desviat a córner pel porter local Santi en gran estirada. Rosa hauria pogut fer el tercer pel Viladecans, però sol davant Roger, xuta fora. 
Al minut 88, quan l’afició local demanava l’hora, Pijuan ha tingut l’empat al seu cap, però el seu remat davant Santi ha sortit fora. I del possible empat hem passat al tercer gol del Viladecans quan un minut després (89) Omar amb una contra ha fet el seu hat trick i el tercer i definitiu gol local (3-1).

UD VILADECANS : SantiXavier(Saborido), Lara(Borja), Miguel, Omar, Jorba(RosaRoger(Cunillera), Ferri(Triguero), Mario Cantí, PoncelaRicky.

Targetes: Miguel

FC BORGES : Roger, NaserTorné (Eudald), Vives(Valero), MontoyAitor(Joel), Quini(Gerard), Mane(Ander), Eric, Pijuan, Pelegrí.

Targetes: NaserQuini, Pelegrí

Gols: 1-0 Minut 36 Omar, 2-0 minut 52 Omar, 2-1 minut 53 Montoy, 3-1 minut 89 Omar.

Arbitre: Josep Faig Pijuan: regular.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>