Joel Rubio i el CTT Borges dominadors del Campionat Provincial

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny, s’ha celebrat al Centre de tecnificació de Les Borges Blanques el Campionat Provincial absolut de la temporada 2017/18.

El domini tant en la competició per equips com en la individual i dobles va ser dels jugadors del CTT Borges.

El dissabte 16 es va realitzar la competició per equips on el vencedor va ser el CTT Borges “A” format per Joel Rubio, Guillem Sans i Eric Torné, seguit del CTT Balaguer i tercer classificat el CTT Borges “B” format per Quim Sánchez, Albert Ribera i Arnau Francesch.

Destacar que tot i que la competició era absoluta (hi participen jugadors de totes les categories inclòs sènior), tant el Borges “A” com el “B” estaven formats per jugadors de categories infantil i juvenil.

El diumenge va tenir lloc la competició individual i dobles i el millor jugador va ser Joel Rubio del CTT Borges que es proclama campió seguit d’Aleix Pàmies, del CTT Balaguer, i tercers classificats Eric Torné i Pau Palau del CTT Borges.

En dobles masculins la victòria també va ser per la parella formada per Aleix Pàmies (Balaguer) i Albert Ribera (Borges) i segons classificats la parella del CTT Borges, Francesc Solans i Joan Ramon Macià.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>