Dia de l’arbre i festa d’inauguració del Cicle Baldufa a les Borges

Aquest dissabte, 24 de febrer, el Grup Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat una jornada mediambiental amb una sortida popular, per a totes les edats, per a dur a terme una plantada d’arbres a la partida de “l’acampador”, a uns 6 quilòmetres de les Borges, per commemorar el dia de l’arbre. D’altra banda, el mateix dissabte a la tarda, hi ha hagut la festa d’inauguració del Cicle Baldufa, amb la representació de l’espectacle infantil musical “La Rateta presumida” al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

 

La commemoració del Dia de l’Arbre s’ha iniciat a les 15.45 hores amb la concentració dels participants al Polígon Industrial de Castellots, a la carretera de la Floresta. Des d’aquest punt s’ha iniciat un recorregut de 3 quilòmetres que ha finalitzat a la partida de “l’acampador” on s’ha dut a terme la plantada.

 

 

 

 

Festa d’inauguració del Cicle Baldufa al Pavelló de l’Oli

A les 18.30 hores d’aquest dissabte, la regidoria de Cultura ha organitzat la Festa d’inauguració del Cicle Baldufa 2018, al Pavelló de l’Oli, amb la representació de l’obra de teatre familiar “La Rateta presumida. Centre Estètic”, de la companyia T-Gracia, amb entrades infantils a 3 euros i d’adults a 2 euros.

L’obra, nominada als premis del teatre musical com a millor espectacle infantil, explica com una rateta esteticien de barri, haurà de respondre molts cops en un sol dia la pregunta “rateta, rateta, tu que ets tant boniqueta, et voldries casar amb mi?”, ja que tothom sembla haver-se posat d’acord i només tenen ulls per a la protagonista.

Amb tot, prèviament, a partir de les 17 hores, tots els infants que ho han desitjat han pogut recollir el seu Carnet Baldufa i participar en els tallers infantils programats. Els 100 primers han obtingut un obsequi especial.

   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada