Diumenge musical i solidari a les Borges Blanques

Aquest pròxim diumenge, 9 de desembre, la capital de les Garrigues viurà una jornada dedicada, d’una banda, a la solidaritat per lluitar contra el càncer pel matí i, de l’altra, a gaudir de la música del cantautor Xavier Baró per la tarda.

Així, el Centre Excursionista Borges Garrigues ha organitzat una caminada per a netejar l’entorn de la partida de Comardèvol i les Figueres, a través de la qual donaran 0,20 euros per residu recollit a la Marató de TV3. La sortida està prevista a les 9 hores, des de la darrera rotonda de l’accés a la carretera de les Borges a Cervià de les Garrigues, i el recompte dels residus recollits està previst a les 12.30 hores a la Placeta del Terrall. Tots els interessats es poden inscriure fins el 7 de desembre a la Llibreria Quaderns de les Borges, i han de portar guants i una bossa reutilitzable.

El mateix diumenge, a les 19 hores, tots els afeccionats a la música tenen una cita a la Sala Arts25400 de l’Espai Macià de la capital garriguenca, on podran viure un concert en directe, i amb entrada gratuïta, del cantautor Xavier Baró, que a la veu, a la guitarra elèctrica i a l’acústica, interpretarà les melodies del disc “Cròniques”, Estampes d’un país, acompanyat per Hèctor Beberide a l’acordió, la mandolina, el bouzouki, el whistle i la veu.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>