Duran i Monzó campions i el DKV Borges Vall subcampió de la Copa del Rei

El DKV Borges Vall no ha pogut revalidar el títol de la copa del Rei i se li ha escapat el triomf en l’últim sospir després de perdre 3-2 davant el Cajasur Priego.

L’equip borgenc ha cedit per la mínima davant l’actual campió de lliga. El DKV Borges Vall ha començat la final amb la gran victòria de Marc Duran davant l’actual campió d’Espanya Carlos Machado. El segon partit ha enfrontat Oriol Monzó davant Diogo Ferreira, el qual ha caigut de la banda del jugador portuguès del priego. El xines del Borges Fan Chuang Wei ha aconseguit una important victòria per 2 sets a 3 davant Andre Coelho que ha permès situar l’1-2 al marcador general a favor del DKV Borges Vall. Amb aquest marcador l’equip disposava de dues opcions per guanyar la Copa. En la primera Marc Duran ha cedit per 3-0 davant Diogo Ferreira. Amb 2-2 al marcador tot és decidiria en l’últim partit entre Carlos Machado i Oriol Monzó. Monzó ha perdut els dos primers sets i amb un gran joc ha aconseguit guanyar el tercer i quart set, posant. A les cordes al campió d’Espanya. L’emoció ha estat màxima, ja que el títol de campió de la Copa del Rei es decidiria a un últim set després de 3 hores de partit, i aquest cop no ha pogut ser, Machado ha guanyat el decisiu per un parcial d’11-7.

D’altra banda, Marc Duran i Oriol Monzó s’han proclamat campions d’Espanya en la categoria de dobles masculins a Antequera. Els dos jugadors catalans del DKV Borges Vall han demostrat que són la millor parella en la modalitat de dobles d’Espanya i no han perdut ni un set en tot el campionat. En la categoria individual Marc Duran ha aconseguit el subcampionat d’Espanya després de cedir en la final davant Carlos Machado per 4-1. Per la seva banda Oriol Monzó ha finalitzat tercer classificat en individual en perdre en semifinals davant el seu company d’equip Marc Duran per 4-1.

 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>