El DKV Borges Vall s’enfrontarà a l’equip de la Universidad de Burgos aquest divendres

Aquest divendres, 6 d’abril, el DKV Borges Vall disputarà el partit ajornat de la jornada número 19 davant l’equip de la Universidad de Burgos. 

 

L’horari d’aquest encontre serà del tot excepcional, ja que  per dificultats en coincidir els jugadors es disputarà a les 11.30 hores del matí. El partit s’havia de disputar el 23 de març però a causa de competicions internacionals es va ajornar. Amb aquest partit el DKV Borges Vall afronta la recta final de la competició amb l’objectiu de conservar la segona posició. 

Un cop disputat el partit de divendres, a l’equip només li quedaran dos encontres a casa per acabar la lliga. El primer serà el dia 14 d’abril a les 18.00 hores davant l’UCAM Cartagena i el següent es disputarà el dissabte 24 d’abril també a les 18.00 hores davant el San Sebastián de los Reyes.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>