El 3r Festival de Novel·la Negra de les Borges clou amb èxit de participació

Les Borges Blanques ha tancat amb èxit de participació una setmana dedicada al gènere fosc i policíac amb l’organització de la 3a edició de les Borges Negres, un festival que ha finalitzat aquest diumenge amb la participació de més d’un centenar de persones de tota la comarca però també de fora del territori com ara Barcelona i Tarragona.

En aquesta edició, la coordinadora del Festival, Ramona Solé, ha destacat la presència de diversos autors de reconegut prestigi com Margarida Aritzeta, distingida amb la Creu de Sant Jordi el 2018, i Joan-Lluís Lluís, guardonat amb el Premi Sant Jordi de novel·la el 2017, però també d’autors novells que han aprofitat el certamen per presentar la seva primera incursió en la novel·la negra, com és el cas de Pau Juvillà i la seva obra ‘Primàries de Sang’ que ha escrit juntament amb David Marin.

De cara a properes edicions, Solé ha remarcat que l’objectiu és continuar oferint propostes innovadores dins la temàtica negra i policial amb la incorporació de nous estils i arguments i créixer atraient autors de fora del territori. Així mateix també ha aprofitat per recordar que un altre dels propòsits és atreure més lectors amb propostes com el primer concurs fotogràfic Bookface per atreure cada cop més públic infantil i juvenil.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>