El CTT Borges Grup Vall aconsegueix la classificació per la següent ronda de l’ETTU Cup

El CTT Borges Grup Vall ha aconseguit classificar-se per vuitens de final de l’ETTU Cup com a segon de grup amb la victòria per la via ràpida d’aquest diumenge, 21 d’octubre, davant el TT Team Poltava d’Ucraïna per 3-0.

Oriol Monzó obria el marcador guanyant el primer patit davant Ruban per un ajustat 3-2. En el segon, Marc Duran també guanyava al seu rival, Zakladnyz, pel mateix resultat de 3-2 en un partit molt irregular.

Finalment, Joan Masip, guanyava a Kovalov per un contundent 3-0 sentenciant l’encontre a favor del CTT Borges Grup Vall per 3 – 0 en el marcador general. D’aquesta forma,  el Borges obté el pas a la següent ronda de l’ETTU Cup.

En l’altre partit del grup, l’equip txec del SKK El Nino Praha ha guanyat 3-0 al GDCS Juncal, aconseguint també la classificació com a primer de grup i acompanyarà el Borges a la següent fase de l’ETTU Cup.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>