El CTT Borges Grup Vall perd el partit d’anada en l’ETTU CUP

El CTT Borges Grup Vall ha perdut per un clar 3 a 0 en el partit d’anada dels 1/16 de final de l’ETTU Cup davant l’equip francès de l’Istres. Tot i la contundència del marcador general ha estat un encontre molt disputat amb victòries molt ajustades pels locals. Els lleidatans han arribat a desaprofitar fins a dues pilotes de partit en el segon i tercer partit que podien haver donat alguna opció de victòria a l’equip borgenc.

En el primer partit Oriol Monzó perdia per 1 a 3 davant el jugador d’origen asiàtic Wu Zhang.

En el segon partit Marc Duran desaprofitava una bola de partit a favor en el tercer joc davant l’anglès Samuel Walker, el qual, amb una gran remontada donava la voltava al marcador guanyant per 2 a 3 i establint el segon punt pels francesos.

Finalment, en l’últim duel, Joan Masip s’enfrontava a Laurens Tromer i després de posar-se 2 a 0 davant del marcador, com passava en el partit anterior, l’igualadí desaprofitava una bola de partit i el jugador contrari capgirava el marcador amb un definitiu 2 a 3.

D’aquesta manera, l’equip local guanyava l’encontre per 3 a 0 i posa l’eliminatòria molt costa amunt per l’equip de Les Garrigues. El partit de tornada es jugarà dissabte que ve dia 24 a Les Borges Blanques.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>