El CTT Borges guanya de forma contundent a Irun

El CTT Borges Grup Vall ha aconseguit una victòria contundent per 0 a 4 a la pista de l’Irun Leka Enea, en el partit ajornat corresponent a la jornada 6 a causa del compromís europeu. Els de Les Borges només han cedit 3 jocs en els 4 partits disputats.

Joan Masip ha aconseguit el primer punt en el marcador general davant Hampus Soderlund, en un emocionant partit en el qual ha acabat guanyant per 2 a 3 després de remuntar un 2 a 0 en contra en el marcador.

El segon partit l’ha guanyat Marc Durant de forma solvent davant Jaime Vidal per 3 a 0.

En el tercer Oriol Monzó malgrat cedir un joc, guanyava per 3 a 1 a Endika Díaz.

I finalment, Marc Duran aconseguia la darrera victòria pel mateix marcador anterior, 3 a 1 davant Soderlund, deixant un marcador rodó pels de les Garrigues.

D’aquesta manera el CTT Borges se situa tercer en la classificació general de la Superdivisió, i espera pel divendres dia 23 la visita del Vilagarcia Tenis de Mesa de Galícia al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>