El DKV Borges Vall cedeix un empat contra el Leka Enea Irun

L’equip de l’Irun ha sorprès l’equip local amb un gran joc, amb el qual ha aconseguit la victòria en els tres primers partits disputats, posteriorment l’equip local ha reaccionat posant l’empat final al marcador.

El primer partit ha enfrontat a Marc Duran i Dorde Borcic, el jugador del DKV Borges Vall a perdut per un resultat d’1-3 davant del jugador serbi.

El segon encontre l’han disputat Fan ChuangWei enfront Endika Díez, Fan no ha pogut superar a un concentrat Díez i ha perdut per idèntic resultat 1-3.

Oriol Monzó ha disputat el tercer partit davant Jaime Vidal i no ha pogut puntuar contra el jugador basc, Monzó ha guanyat el primer set i ha perdut els tres següents. (1-3).

El quart partit podia significar la victòria per l’equip visitant, Marc Duran però ho ha impedit guanyant a Endika Díez per 3-1.

En el cinquè partit Oriol Monzó amb un gran joc s’ha imposat a Borcic per 3-1, el que ha significat el 2-3 al marcador general.

En l’últim i definitiu partit Chuangwei ha guanyat a Vidal i amb la seva victòria el Borges ha sumat el punt que ha significat l’empat final al marcador.

El proper partit del DKV Borges Vall serà el dissabte 14 d’abril a les 18.00 hores a casa contra l’UCAM Cartagena.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>