El FC Borges perd a Tortosa per 3 gols a 0

Els blancs visitaven les terres de l’Ebre després de diverses jornades sense perdre, però s’han trobat un equip blanc-i-roig pletòric i on les noves incorporacions fetes aquesta última setmana han sigut determinants.

Primera part de domini ebrenc davant un Borges molt aculat i que li costava sortir de la seva zona defensiva, encara que la primera ocasió de perill real ha sigut pels blancs quan Eudald al minut 22 ha estavellat la pilota al pal de la porteria de Rodenas. Però ha estat un miratge, ja que els de Josep Otero tenien i tenien la pilota i portaven un ritme frenètic encara que no xutaven massa entre els tres pals, fins al minut 40 que Joel Martínez, flamant fitxatge procedent del Vilassar, ha encarat als dos centrals i ha xutat a la xarxa fent pujar l’1-0.

A la segona part el partit ha seguit el mateix guió amb un Tortosa dominador i segur de si mateix i un Borges desconegut. Al minut 75 caiguda dins l’àrea ebrenca de Pijuan i un jugador local resultant els dos lesionats i mentre els jugadors blancs demanaven tirar la pilota fora els tortosins han continuat jugada a la contra fent pujar el 2-0 altra vegada per mitjà de Joel Martínez. Uns minuts abans del termini, el Borges hauria pogut retallar el marcador, però l’àrbitre no ha concedit un gol als blancs quan la pilota havia entrat tota dins la porta i Rodenas la treu fora. Ja en temps quasi de descompte, Mata, un altre dels nous fixatges que debutaven avui a fet el 3-0 (minut 89) en una bonica vaselina davant Xammar que ha fet entrar la pilota dins la porteria blanca.

En definitiva un Borges desconegut que ha perdut davant un Tortosa superior i que ha notat les valuoses aportacions dels jugadors nouvinguts a la seva plantilla.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>