Exposició de collages de l’artista Laura Piqué a l’Espai Macià

La Sala Arts 25400 de l’Espai Macià de les Borges Blanques ha inaugurat aquest divendres, 9 de març, a les 20 hores, una exposició de collages de l’artista lleidatana Laura Piqué, amb un tast de productes de la terra, organitzada per l’Ajuntament de la capital garriguenca.

 

En aquesta exposició els espectadors podran copsar la necessitat vital d’experimentar amb noves tècniques i materials que té l’artista, com juga amb materials que ella qualifica de pobres, quotidians i reciclats com fils, sedes, tot tipus de teles, papers i altres elements. La Laura Piqué explica que la majoria dels seus treballs exposats entre el 9 i el 31 de març no tenen cap mena de pretensió conceptual, tot i que també hi ha alguna composició reivindicativa i sempre realitza composicions estèticament equilibrades.

Tot i que va començar a estudiar Agrònoms, va decidir aparcar aquesta formació, es casar i va tenir tres fills. Aleshores va començar a estudiar Arts i Oficis a l’Escola de Belles Arts de Lleida i posteriorment va cursar un taller de plàstica amb Joaquín Ureña. La Laura Piqué té un taller anomenat Blanc Creatiu, on ensenya art a joves i futurs artistes, juntament amb la Lupe Ribot i l’Ester Agumirumis. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>