En un entorn cada cop més dominat per les noves tecnologies i per la immediatesa de la informació, l’any 2010 neix FES TV, un projecte audiovisual recolzat per un grup d’amants de la comunicació que durant els primers mesos d’emissió va registrar una gran audiència, però, no va poder continuar endavant per problemes de viabilitat.

Actualment, el nou projecte Les BorgesTV és l’encarregat de prendre el relleu a FES TV i començar així una nova etapa.

Les BorgesTV és una televisió local i participativa que emet per internet, creada a Les Borges Blanques i ubicada al Centre d’Empreses Innovadores, per donar a conèixer les activitats que transcorren a Les Borges Blanques i Comarca amb la voluntat de cobrir tot tipus d’esdeveniments.

Les BorgesTV neix sota la direcció de Ramon Mònico de manera totalment desinteressada. L’acompanyen alguns col·laboradors de FES TV amb noves incorporacions que pretenen reforçar i difondre el treball audiovisual de les Garrigues.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>