La besnéta de Macià visita a les Borges el museu dedicat al president

La besnéta de Francesc Macià, Ma Teresa Pi-Sunyer, ha visitat aquest dimecres, acompanyada de les seves filles, Joana i Clara, l’Espai Macià, l’equipament de les Borges Blanques dedicat a la figura del que fou President de la Generalitat.

La família Pi-Sunyer ha volgut tornar al museu de les Borges – ja hi va ser l’abril del 2011, quan es va inaugurar – per retrobar-se amb la figura del seu besavi. Al llarg de la visita, la besnéta del polític català ha expressat el seu agraïment al museu i ha mostrat el seu entusiasme per tornar a veure de prop les pertinences de Macià: “M’emociona el caliu que he trobat aquí, el fet de tornar a veure fotografies i escoltar la seva veu i també la manera acurada en què està exposada tota la informació i que recrea la figura de Macià, a banda de tota una època”, ha afegit.


Imatge de Ma. Teresa Pi-Sunyer i les seves filles, Joana i Clara, a l’Espai Macià de les Borges. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>