Les Borges Blanques seu de l’ETTU CUP

 

Les Borges Blanques seran seu de la segona ronda de l’ETTU Cup els dies 20 i 21 d’octubre de 2018.

El nom de l’equip per aquest inici de temporada és Borges Vall donat que el conveni amb DKV ha finalitzat 10 anys després del seu inici i s’està treballant per aconseguir un nou patrocinador.

L’equip del Borges Vall s’estrenarà directament a la segona ronda de la competició europea gràcies als punts de rànquing dels seus jugadors.

De moment, l’equip Borgenc coneix 1 rival dels 3 que formaran el grup un cop acabada la primera fase que es celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i del qual el Borges està exempt.

Aquest rival és el TT Team Poltava d’Ucraïna, que també accedeix directament a la segona ronda.

Per aconseguir el passe a la tercera ronda el Borges Vall haurà d’aconseguir quedar primer o segon de grup. L’equip d’aquest any del Borges Vall està format íntegrament per jugadors catalans, el jove Igualadí Joan Masip se suma a Marc Duran i Oriol Monzó per completar la plantilla de la temporada 2018/19.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>