Les Borges celebra el seu XXI Sardanadal aquest dissabte

Les Borges Blanques ha programat la XXI edició del Sardanadal, aquest pròxim dissabte, 16 de desembre, al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, que com ja és costum comptarà amb la presència de la cobla orquestra Selvatana, i que tindrà una ballada de tarda, amb entrada gratuïta i gran concert i ball de nit, amb entrada a 6 euros

Així, la ballada de sardanes de tarda començarà a les 18 hores, i hi ha prevista una primera part amb 5 peces, una de les quals serà una sardana d’estrena, que serà una emotiva sorpresa. A continuació hi haurà un Galop d’entrada, amb El turc, i una exhibició de les colles Brut Natura de les Borges, i del Casal de la Gent Gran de la capital de les Garrigues. Tot seguit, començarà la 2a part amb 4 noves peces.

Per continuar la festa, a les 23 hores hi haurà el gran concert de sardanes, que començarà amb el Concert de Cobla, on s’interpretaran 5 peces, per donar pas al Concert d’Orquestra, on la Selvatana interpretarà l’Obertura; Llums de Broaddway, amb 8 peces; Música espectacular, amb cançons instrumentals de diferents autors; per acabar amb el repertori de 5 cançons catalanes. Cal destacar que els arranjaments i la direcció musical anirà a càrrec de Jesús Santaliestra.

A continuació hi haurà la torronada popular, que donarà pas, aproximadament a la 1 hores de la matinada, al lluït ball de nit. Segons ha exposat el responsable de l’acte, Emili Estelller, a la tarda hi haurà un sorteig d’un gran lot de Nadal, amb les participacions que es vendran entre els assistents; i a la nit n’hi haurà un altre amb els números de les entrades que haurà adquirit el públic.

El Sardanadal 2017, que el presentarà la Montse Esteller, està organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb el patrocini de l’Ajuntament de les Borges i la col·laboració de l’empresa Grafix digital.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>