Lliurament dels premis “Olivera d’Or” al borgenc de l’any i al garriguenc de l’any 2017

El Centre Cívic de les Borges Blanques, en el marc de la Festa Major 2018, ha acollit el lliurament dels premis “Olivera d’Or” al borgenc de l’any i al garriguenc de l’any 2017, que enguany han sigut atorgats al FC Borges i als que van fer possible l’1 d’octubre, respectivament.

El president del FC Borges, Àngel Rodríguez, ha agraït a tots els que han fet possible que el club hagi arribat fins aquí, després de 100 anys, situant-se a l’elit de l’esport català amateur.

Igualment, en representació dels que van fer possible l’1 d’octubre, ha recollit el premi la periodista amb arrels a Fulleda Txell Bonet, companya del president d’Òmnium empresonat, Jordi Cuixart. En el seu parlament, Bonet ha exposat que aconseguir la república és poder disposar d’una eina indispensable per tenir una societat on hi hagi un millor repartiment de la riquesa i de les oportunitats.

L’acte ha comptat amb la participació de la directora general de Cultura Popular, Ma Àngels Blasco, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i del pregoner de la Festa que enguany ha anat a càrrec del periodista Xavier Graset.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>