Mas Blanch i Jové obre les seves portes amb un esmorzar popular aquest dissabte

El dissabte dia 17 de novembre el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta de 10am a 1pm amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant mes d’un més s’ha veremat a mà els 70.000 kg. de raïm procedent de les 17 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

La collita d’enguany ha estat excel·lent. La vinya que es va plantar fa 5 anys i les bones condicions climatològiques d’enguany han suposat un augment tant en quantitat com en qualitat. 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>