Meritxell Gené actuarà aquest diumenge a l’Espai Macià de les Borges Blanques

Aquest pròxim diumenge, 16 de desembre, la cantautora garriguenca Meritxell Gené realitzarà un recital cantat a l’Espai Macià de les Borges Blanques. Es tracta de la interpretació acústica del seu primer poemari ‘Després dels esbarzers’, publicat per Pagès Editors aquest 2018.

Tothom qui desitgi escoltar una de les veus més reconegudes del panorama català té un cita a les 19.30 hores a la Sala Arts25400 de l’Espai Macià. L’entrada és lliure però l’aforament és limitat.

Amb el seu poemari cuit a foc lent, Gené plasmarà la seva manera de mirar i mirar-se cap endins, d’exorcitzar i fer foguera i de traspuar un amor per la cultura i les lletres que no para de créixer.

L’actuació està organitzada per l’Ajuntament de les Borges i l’Institut d’Estudis Ilerdencs i és la segona d’aquest mes de desembre, després que el passat dia 9 actués en directe Xavier Baró, amb les seves ‘Cròniques’; un nou repertori que ha comptat amb la col·laboració de l’acordionista i multiinstrumentista Héctor Beberide, qui l’ha acompanyat en directe al llarg de la nova travessia.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>