Camins de Verdor, Molí Gabriel Alsina i Mas Montseny millors olis de la Fira de les Garrigues 2018

El director general d’Alimentació Qualitat i Industries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, ha proclamat aquest divendres a la tarda els millors olis de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que, segons el Panell de Tasts Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, han estat el de Camins de Verdor, en la categoria Fruitat Verd Amarg, on ha atorgat un accèssit a Mas del Clos; en la categoria Fruitat verd Madur ha estat el del Molí Gabriel Alsina i ha aconseguit un accèssit al Molí del Pau. Finalment, en la categoria Fruitat Verd Dolç, l’oli guanyador ha estat el de Mas Montseny, amb un accèssit per l’Arbequina i Secció de Crèdit. Mòdol ha estat acompanyat per l’alcalde de les Borges Blanques Enric Mir i pel president de la DOP Les Garrigues.

La resta de la jornada ha estat marcada pel dinar popular d’arròs amb oli i safrà de les Garrigues, per un Tast d’Olis professional i un taller de cuina per a petits xefs. Finalment aquest divendres l’Espai Gastronòmic de la fira ha compta amb el primer dels xou cookings previstos, a càrrec del xef Fran López, amb dos estrelles Michelin pels restaurants Xerta de Barcelona i Villa Retiro de les Terres de l’Ebre.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>