Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Borges es va sumar un any més als actes organitzats arreu del país per la campanya ‘Mullat per l’Esclerosi multiple’. Prop de 200 persones es van apropar diumenge a les piscines on van poder nadar, fer donacions, comprar objectes solidaris i participar en un salt d’aigua colectiu. Enguany s’han pogut recaptar 513 euros per a la investigació de la malaltia.

Les Borges Blanques forma part, juntament amb 600 piscines d’arreu del país, d’aquesta campanya que des de l’any 1994 col·labora en la lluita contra l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a unes 7.000 persones a tot Catalunya.

A més, durant tot el diumenge les piscines municipals van acollir també batejos de submarinisme, una activitat organitzada per la Comissió de Festes i l’empresa Tritó Diving Centre, on els borgencs més valents van poder iniciar-se en el món del submarinisme.

Category: Societat
   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada