Música per a la celebració de la Nit dels Museus a les Borges

Aquest cap de setmana els museus de la capital de les Garrigues romandran oberts en un horari especial oferint diverses activitats, com l’actuació dels alumnes de l’Escola de Música. Les Borges continua adherida  a aquesta iniciativa lúdica i cultural que se celebra arreu de Catalunya amb l’objectiu que els ciutadans i les ciutadanes puguin gaudir dels equipaments museístics i de les col·leccions exposades arreu del territori.

La proposta de portes obertes dels diferents espais d’exposició del municipi borgenc s’estendrà tot el cap de setmana. El Museu de Cal Pauet romandrà obert divendres de 20 a 22 hores i el dissabte de 21 a 23 hores, amb un preu d’entrada d’un euro.

Paral·lelament, dissabte a partir de les 20 i fins a les 23 hores, tots aquells que ho desitgin podran visitar l’Espai Macià, centre d’interpretació de la figura del President Francesc Macià, amb entrada gratuïta on podran gaudir, a les 21 hores de l’actuació musical a càrrec de l’Escola de Música de les Garrigues i un refrigeri per als assistents.

Un altre dels equipaments que estaran oberts dissabte, de 22 a 23 hores, es el del Museu Arqueològic on estan exposades restes de jaciments que daten des del neolític i fins a l’època romana i on es pot reconèixer el recorregut històric de la ramaderia i l’agricultura així com de l’activitat tèxtil de la comarca garriguenca al llarg dels temps.

L’espai de Cal Gineret, construcció de pedra amb voltes de canó que data de finals del segle XIX, es mantindrà obert de 22 a 23 hores de forma gratuïta per als visitants.

   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada