Aquest dissabte dia 29 de juny al matí, dins del marc de la primera Fira Tastavins Juneda ha tingut lloc al Complex Cultural de Juneda dos jornades tècniques amb l’assistència d’una cinquantena de persones.

Les jornades han començat a les 10 del matí amb La biodinàmica com a eina de regeneració dels sòls agrícoles, impartides per Pilar Salillas i Miquel Garcia, enòloga i director agrícola del Celler Lagravera, d’Alfarràs, un dels referents dels vins biodinàmics a Lleida i Catalunya i guanyador del distintiu Millor Projecte Ecològic 2018 que atorgaren els premis Vinari aquesta tardor i, també Vi de Patrimoni de la Guia dels Vins de Catalunya  i David Baixas Lehnberg de Mas Regany i impulsor de la granja biodinàmica Baixas Lehnberg, que produeix most ecològic.

Després d’una pausa, l’escriptor i columnista Zoltan Nagy, autor de ‘Reinas de Copas’, Gemma Plaza, enòloga a la bodega Cara Nordi responsable de producció del celler Tomàs Cusiné  i Sara Pérez, enòloga a Mas Martinet, i a Venus la Universal de Falset, projecte aquest darrer en comú amb la seva parella René Barbier, han impartit la jornada La dona en el món del vi.

Després de les jornades, els assistents han gaudit d’un vermut servit pels organitzadors de la Fira: l’Associació TastavinsJuneda.

Jornades Tècniques a la Primera Tastavins de Juneda