Després de la celebració del castahalloween amb gairebé 500 visitants i molt bones valoracions de les famílies, des de la Manreana Parc segueixen amb el calendari d’activitats extraordinàries, els propers 23 i 24 de novembre, amb un cap de setmana on els oficis antics seran els protagonistes.

Els oficis que recuperaran i amb els quals es podrà interactuar són:

-Traginer de Nulles: amb un tradicional carro antic es podrà donar tombs pel parc i veure’l des d’una altra perspectiva.

-Ferrador (Ton d’Àger i Eduard de Juneda): es podrà gaudir en directe i de manera propera la manera de treballar del sabater i podòleg dels cavalls.  

-Fuster (talla Pelé): per conèixer l’art del tallador de fusta i per poder descobrir la versatilitat d’aquest material tan utilitzat.

-Picapedrer (Ivan Egea): l’ofici de treballar la pedra és un dels més antics de la humanitat, es podrà apreciar la dificultat d’aquest art mil·lenari.

-Pagesos de les Garrigues: acompanyar el pagès a collir les olives i preparar-les per posar-les en conserva.

-Saboneres de Montgai: per descobrir com es feia el sabó d’abans amb les diverses tècniques.

-Cisteller (Pere’l gatxes): on observar com les mans de l’artesà que, amb moviments precisos i repetitius, van teixint.

-Mandongueres de Juneda: es podrà veure i ajudar a fer les tasques relacionades amb la carn de porc i tastar-la: llonganisses, botifarres, fuets, etc.

-Llauner i perfumista (L’Estanis, l’home dels oficis): Mitjançant les seves històries i el seu carro/museu de butxaca es coneixeran aquests dos oficis.

-Bufons i malabaristes: A l’edat mitjana eren els encarregats de divertir els reis i la cort.

A banda també actuarà la Manri, la mascota de la Manreana.

Totes les activitats estan adaptades per a tots els públics.

La propera activitat de Busca el tió (6, 7, 8, 14 i 15 de desembre) està cridada a ser un altra de les activitats estrelles de la programació anual, i que a hores d’ara ja hi ha moltes famílies interessades.

La Manreana parc va obrir el passat mes de setembre i ja acumula més 1.200 visitants en 2 mesos. Cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure. A banda de les activitats, els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.

La Manreana Parc, rememora els Oficis antics el cap de setmana del 23 i 24 de novembre