L’Espai Macià de les Borges Blanques acollirà, aquest dijous, a les 20 hores, la presentació de ‘Llops’, el poemari de Maria Assumpció Cornadó. D’altra banda, la capital garriguenca també projectarà aquest divendres, a les 22 hores, l’òpera ‘Tosca’ de Giacomo Puccini, l’obra que actualment té en cartell el Gran Teatre del Liceu i que es podrà veure conjuntament en centenars de pantalles d’arreu de Catalunya.

‘Llops’ és un poemari en què la seva autora garriguenca, nascuda al Vilosell, reflecteix part dels seus records d’infantesa, de les seves arrels i del seu recorregut vital. La presentació a l’Espai Macià inclourà un tast de vins i productes de les Garrigues i tots els assistents rebran de regal una obra del creatiu, editor i il·lustrador Daniel Arbós, el qual ha exposat recentment la seva obra ‘Esguits’ a Cal Gineret.

Les Borges projecta ‘Tosca’ a la pantalla gran

D’altra banda, aquest divendres es podrà veure en directe, des de la Plaça de la Independència de la capital de les Garrigues, l’òpera ‘Tosca’ de Puccini. En concret, es retransmetrà gratuïtament i de manera conjunta en una vintena pantalles de municipis lleidatans i a 221 localitats de tota Catalunya. Es tracta d’un projecte del Liceu, iniciat l’any 2007, que té per objectiu difondre la música i l’òpera d’una manera única, pròxima i informal per fer gaudir de la immensitat d’aquest gènere al major nombre de ciutadans.

Fotografia de la producció de ‘Tosca’ del Liceu

Les Borges acull la presentació del poemari ‘Llops’ i acosta l’òpera del Liceu