La novena campanya de dinamització comercial de la Xarxa Barris antics, en la qual hi participa les Borges Blanques juntament amb 30 municipis de Catalunya, s’ha donat a conèixer aquest dijous a la Diputació de Lleida de la mà de l’alcalde Enric Mir i la coordinadora de la promoció, Mònica Rucabado. D’altra banda, també avui el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, s’ha reunit a l’Ajuntament de les Borges per conèixer de prop el projecte de construcció d’un camp de futbol 7 (F7) i del nou edifici destinat a vestidors.

Durant la presentació de la campanya, la tècnica de Promoció Econòmica de les Borges, Sílvia Mansilla, ha explicat que el seu objectiu va més enllà de promocionar el comerç de proximitat als municipis, ja que també busca fomentar l’associacionisme, a més a més de donar a conèixer els barris antics i atansar la seva cultura i tradicions a la gent de dins i de fora del territori.

Per la seva banda, Enric Mir ha deixat palesa la necessitat de donar suport a projectes d’aquesta índole per guanyar protagonisme, intentar evitar la despoblació dels petits municipis i incentivar la gent jove amb campanyes innovadores com aquesta, que el 2017 va guanyar el Primer Premi de la Copa Espanya Creativa.

Cal recordar que, durant tot el mes de juny, prop d’un centenar de comerços de les Borges participen en la campanya de dinamització comercial; tots els clients que comprin en algun dels establiments adherits tindran l’oportunitat d’omplir una butlleta i participar en el sorteig de fins a 30 premis, un de cada municipi organitzador. En el cas de les Borges se sortejarà un premi valorat en 130 euros per a gaudir el 20 gener de 2020 durant la Fira de l’Oli.

Visita del secretari general de l’Esport

D’altra banda, aquest dijous, Enric Mir i part de l’equip tècnic del consistori, s’han reunit amb el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, per conèixer el camp de futbol municipal i ensenyar-li el nou projecte de construcció d’un camp de F7 i la posterior creació d’un edifici de vestidors. La trobada té l’objectiu d’aconseguir el suport la Generalitat per tal de fer realitat aquest nou equipament esportiu. Cal recordar que la primera fase del projecte, que es va aprovar al maig en Junta de Govern, ha sortit a licitació aquest mes de juny i està prevista que comenci a construir-se aquest mateix estiu.  

Les Borges promociona la seva participació en la novena campanya comercial de la Xarxa Barris Antics