Un total de 98 comerços de les Borges Blanques s’han adherit a la novena campanya de la Xarxa Barris antics amb el lema “Compra i guanya” que té lloc durant el mes de juny a 30 municipis d’arreu de Catalunya. La campanya té per objectiu treballar en xarxa per promocionar el comerç de proximitat dels nuclis antics i el potencial turístic i cultural de cada territori.

Durant el mes de juny, els clients que efectuïn una compra en algun dels 98 comerços de les Borges adherits a la campanya poden omplir una butlleta per participar en el sorteig de fins a 30 premis cedits pels 30 municipis organitzadors. La campanya també premiarà els comerciants amb el sorteig d’un altre obsequi amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació.  

En concret, les Borges sortejarà un premi valorat en 130 euros per a gaudir el 20 de gener de 2020. Inclou una visita guiada al nucli antic del municipi, a més a més d’una visita a la Fira de l’Oli amb tast d’olis maridat, una degustació i un lot de productes de la terra. El premi també inclou el dinar i dues visites guiades; una a l’Espai Macià, el museu dedicat a la figura de Francesc Macià, i una altra al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la indústria de l’oli.

Les butlletes participants han de dipositar-se en una urna situada als baixos de l’Ajuntament de les Borges on també hi haurà un llistat de les fitxes dels premis que se sortejaran.

El sorteig tindrà lloc el 4 de juliol a les 20.30 hores al Centre Cívic i l’entrega dels premis es durà a terme l’11 de juliol a les 19.30 hores al pati de l’Ajuntament de les Borges.

Imatge d’arxiu d’una compradora dels comerços borgencs participant en el sorteig durant la passada edició.    

Prop de 100 establiments de les Borges s’adhereixen en la novena campanya de la Xarxa Barris Antics