L’Ajuntament de les Borges ha aprovat en Junta de Govern la reforma de la Capelleta, un dels edificis religiosos més emblemàtics de la ciutat, a la qual s’hi realitzaran obres per a canalitzar les aigües pluvials. Es dona la circumstància que, tot i que s’han realitzat obres de manteniment a l’antiga esglesiola, no disposava de canalització per a les aigües pluvials.

La reforma ve motivada per informe dels serveis de la policia local i consisteix en el condicionament de la coberta per tal de conduir les aigües pluvials i evitar danys als edificis veïns ja que en els darrers mesos s’han detectat filtracions. L’obra té un cost de 3.944,62 euros (IVA inclòs) i anirà a càrrec d’un contractista d’obres de les Borges que preveu finalitzar les millores en les pròximes setmanes.

Cal recordar que l’edifici històric, situat a la part alta del carrer Hospital, formava part de l’antic centre hospitalari de la població durant l’Edat Mitja, i se situa enmig del carrer més estret de la capital garriguenca.


Imatge de la Capelleta, al carrer Hospital de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges reforma la coberta de l’església de la Capelleta

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>