Finalitzen les obres del carrer Carnisseria de les Borges

Aquesta setmana han finalitzat les obres per urbanitzar el carrer Carnisseria de les Borges Blanques, situat just al costat de l’Església parroquial de l’Assumpció de Maria, al Centre Històric de la capital de les Garrigues.

Els treballs, inclosos en la Pla de Barris, han tingut com a objectiu deixar un espai més còmode i segur, i han contribuït a recuperar i millorar el conjunt del barri antic i un dels punts més turístics de la població, facilitant-ne l’accés i la mobilitat.

L’actuació de la urbanització del carrer Carnisseria, amb una superfície de 276,40 m2, ha consistit en la substitució dels paviments existents, unificar el nivell de la calçada i les voreres amb materials similars als utilitzats a la plaça Abadia, al carrer Abadia i al carrer Santa Vedruna, amb la finalitat d’integrar tot l’àmbit al voltant de l’església. També s’ha implantat una nova xarxa de clave

gueram, s’hi han instal·lat hidrants connectats a la xarxa d’aigua potable existent i s’ha fet una nova claveguera.

L’obra ha tingut una durada de 3 mesos i va ser adjudicada a una empresa borgenca per 37.378,20 euros, IVA inclòs.

L’alcalde, Enric Mir, ha exposat que “les obres d’ampliació i anivellament de les voreres del carrer Carnisseria fan més còmoda, accessible i segura la circulació dels ciutadans a aquests espais, en particular, a la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda”.

Aquesta actuació forma part d’un conjunt d’obres a l’entorn de l’Església parroquial de l’Assumpció de Maria, arranjant els carrers situats al voltant del temple borgenc com son el carrer Abadia i el carrer Santa Vedruna, les obres dels quals està previst finalitzin en aproximadament un mes. Aquests arranjaments es sumaran a l’adequació de la resta de millores sobre les infraestructures que ja s’han dut a terme a la zona del nucli antic com els treballs realitzats a la Plaça Abadia, els del carrer Castell alt o les gairebé quaranta llicències per reformar façanes integrades al Pla de Barris.

   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada