Actes de presentacions de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

El Parador de Lleida, El Mercat de la Concepció de Barcelona i la Sala de Cervià de les Garrigues han acollit aquest cap de setmana, les presentacions de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc el 19, 20 i 21 de gener a Les Borges Blanques, i que enguany ha assolit un rècord històric d’expositors presents al Pavelló de l’Oli.

3 reconeguts xefs que acumulen 4 estrelles Michelin, cuinaran algunes de les seves conegudes receptes amb oli d’oliva verge extra de les Garrigues i el Premi Cultura de l’Oli 2018 ha estat concedit al Dr. Eduard Escrich, pels seus més de 30 anys estudiant la relació entre la nutrició i el desenvolupament del càncer, on ha obtingut destacats resultats sobre el consum d’oli d’oliva verge extra.

Les presentacions han finalitzat amb un tast d’olis, vins i productes de la terra, han comptat també amb diverses actuacions musicals i el reconeixement a la tradició de l’empresa Frisal i la innovació del Grup Plimon Textron.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>