Primer Tast del 2018 de l’Associació Tastavins de Juneda

 

Aquest divendres dia 16 de febrer ha tingut lloc al Complex Cultural de Juneda el primer tast de l’any 2018 organitzat per l’associació Tastavins de Juneda, al que van assistir més de 50 persones entre associats i amants del vi. L’associació, creada al 2017, va organitzar el passat any un total de 10 tast de vins en els que es van servir més de 3.000 copes i espera aquest 2018 augmentar la seva activitat entre els apassionats pel vi. Mariona Rendé, sommelier i propietària del celler Rendé-Masdéu, de l’Espluga de Francolí; i Jordi Roig, viticultor al mateix celler, van presentar un total de 4 vins, La Ninfa Blanc, El Follet Rosat Syrah i els negres Trepat del Jordiet i Peu del Bosc. Tot seguit, els assistents van poder gaudir d’un sopar fred per acabar de degustar els vins del celler de l’Espluga.

   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada