Remuntada del Borges Grup Vall davant del CER L’Escala: 4-2 10

Igualat partit, el disputat aquest divendres al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, entre el Borges Grup Vall, tercer classificat, i el Cer L’Escala, sisè classificat.

El partit, corresponent a la jornada 12 de la Superdivisió, enfrontava els dos equips catalans de la categoria, i en el que en total hi havia 5 jugadors catalans a la pista.

El primer partit de la tarda ha enfrontat Marc Duran amb Sergi Grau, amb victòria del local per 3-1.

En el segon, s’han vist les cares Oriol Monzó i el portuguès Diogo Pinho; el resultat final ha estat 2-3 a favor del portuguès en un partit intens de tres quarts d’hora de durada.

En el segon duel català de la tarda, Joan Masip s’ha vist superat per Iker Gonzàlez; en un partit amb molta intensitat, Gonzàlez s’ha endut el partit per 2-3 (9-11 en l’ultim joc).

Amb un 1-2 en contra al marcador general, Oriol Monzó ha guanyat Sergi Grau per 3-1, situant l’empat a 2.

En el cinquè partit de la tarda, Marc Duran s’ha imposat al jove Iker Gonzàlez per 3-0.

Després de 3 hores de joc, l’últim partit de la tarda/nit enfrontava Joan Masip contra Diogo Pinho i en el qual es decidiria si el partit acabava amb la setena victòria del Borges o amb el cinquè empat a la temporada.

Finalment, Masip s’ha imposat a Pinho en un gran partit per 3-1, i ha situat el 4-2 definitiu al marcador.

El proper partit del Borges Grup Vall serà el dia 19 de gener al camp de l’Arteal TM, de Galícia, el líder de la categoria.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>