Resum del 2n dia de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Fira de l’Oli i Les Garrigues ha lliurat aquest dissabte els guardons a les millors iniciatives comercials i turístiques que s’han dut a terme al llarg de l’any 2017. Amb aquesta actuació l’ens firal té la voluntat d’incentivar l’emprenedoria i l’arrelament al territori. En aquesta edició els organitzadors han reconegut com a millor iniciativa comercial el projecte Impacte Gym que han impulsat Cinthia Cellés i Marc Riu. Pel que fa a la millor iniciativa empresarial, el jurat ha considerat premiar a l’empresa Agroborges, i pel que fa a la millor iniciativa turística el millor projecte ha sigut el proposat per la Cooperativa Agrària Espluguenca.

En el marc de la 55a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Extra Verge i les Garrigues els organitzadors també ha guardonat a l’empresa Mas del Clos de Mora d’Ebre per la presentació del producte i el disseny de la llauna d’oli. En la mateixa modalitat es concedeix un accèssit a l’ampolla opaca de l’oli Verde Esmeralda Olive de l’empresa Úbeda.

El jurat també ha premiat a l’empresa La Bodega com a millor estand del Pavelló Comercial, i al Molí d’Alcanó per ser el millor disseny de l’espai en el Pavelló de l’Oli, en aquest recinte també s’ha atorgat un accèssit a la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>