Sílvia Nogales i David Hernando

La VII edició del Garrigues Guitar Festival ha aterrat aquest diumenge als Jardins del parc del Terrall de les Borges Blanques, de la mà dels músics Sílvia Nogales i David Hernando. Durant el cap de setmana, també s’ha pogut gaudir del tradicional concert d’Havaneres i Rom Cremat i de la continuació de la IV Ruta de la Tapa del municipi.

Sílvia Nogales a la guitarra clàssica, i David Hernando al saxòfon, s’han unit a les 21 hores d’aquest 22 de juliol per a presentar el seu nou repertori al Garrigues Guitar Festival, que ha arribat a les Borges Blanques després de passar per poblacions com el Cogul, Bellaguarda, la Granadella i Torrebesses.

Amb el seu concert, Nogales & Hernando han convidat a tots els assistents a viatjar a diferents llocs del món a partir de la fusió d’autors clàssics de reconegut prestigi i noves composicions. Una audició multicultural que ha repassat peces molt conegudes del segle XIX fins a l’actualitat.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>