Les Borges participa en la Supernit de les biblioteques

La Biblioteca de les Borges Blanques ha participat aquest divendres, 25 de maig, en la iniciativa promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Club Super 3 i les biblioteques públiques, per fomentar la lectura entre el públic infantil. La participació ha estat gratuïta i oberta a tots els nens i nenes siguin o no del Club Super 3.

La Supernit a la Biblioteca Marquès d’Olivart s’ha celebrat íntegrament a la sala Maria Lois i, degut al límit en l’aforament, ha estat necessari realitzar una inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

L’acte ha tingut una durada aproximada d’una hora i s’ha iniciat amb un pròleg on s’ha explicat com s’han quedat tancades la Nenúfar i la Matoll, les dues heroïnes de la família de Club Super 3, víctimes de les malifetes del malvat Senyor Pla. Un cop els participants han estat informats dels precedents, s’han creat dos equips, un per a cada personatge, per tal de dinamitzar la participació.

Les explicacions de l’activitat s’han amenitzat amb les músiques del Club Super 3, així com amb efectes de so i vídeos de referència. Un cop acabat el joc, hi han hagut sorpreses per als participants, i s’ha pogut accedir al codi d’accés al videojoc on-line de la mateixa temàtica. A més a més, a partir del dissabte, s’han posat a disposició dels usuaris tots els contes i llibres relacionats amb l’esdeveniment.

 

Un total de 277 biblioteques de 207 municipis diferents s’han adherit a la iniciativa arreu del territori català.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>