Primera edició del Trofeu Vila de Juneda de fèmines de ciclisme de carretera

El Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, ha organitzat aquest diumenge dia 13 de maig l’única prova femenina en terres lleidatanes, de la que ha sortit  guanyadora en la categoria elit la corredora del Probike Club, Júlia Casas, amb una diferència de 58” respecte a la segona classificada. 

La prova, a la que s’hi han inscrit un total de 54 fèmines, és puntuable per la Copa Catalana fèmines de la Federació Catalana de Ciclisme, en les categories junior, elit i màster amb un total de 53 km (50 voltes) i categoria cadet, amb 32 km i 30 voltes. El recorregut ha estat urbà amb sortida i arribada al carrer La Font, a l’igual que es fa en el trofeu critèrium masculí Trofeu Vila de Juneda que es disputa per Festa Major, però una mica més curt. 

A més dels corresponents trofeus, i als premis en metàl·lic a les 5 primeres classificades a la categoria elit/S23, hi havia 4 metes volants amb dotació econòmica de 30 € a la primera classificada scratch.

 

   

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada