Victòria del Borges Grup Vall davant el CER Escala (1-4)

El Borges Grup Vall ha començat la lliga de Superdivisió amb una victòria d’1-4 davant el CER Escala de Girona. La plantilla del Borges formada per 3 catalans s’ha imposat en un partit amb parcials molt ajustats.

Destacar el debut amb victòria de Joan Masip amb el Borges. La resta de punts per l’equip borgenc els han aconseguit Marc Duran amb dues victòries i Oriol Monzó amb el punt definitiu. La propera jornada el Borges Grup Vall rebrà a casa a l’Arteal Santiago a les 18.30 hores, en el que serà el primer partit a casa de temporada.

El CTT Borges competirà amb un total de 5 equips en aquestes lligues. 

L’equip insígnia, el Borges Grup Vall, disputarà la superdivisió amb una plantilla de 3 jugadors catalans com són Marc Duran, Oriol Monzó i Joan Masip. L’objectiu de l’equip per aquesta temporada vinent és el títol de la superdivisió i la Copa del Rei. Recordem que la temporada passada va ser subcampió en les dues competicions.

El segon equip del Borges competirà a la divisió d’honor i està format per Josep Lluís Andrade, David Gonzàlez i Jordi Latorre. 

L’Iberstand Vall Borges competirà a la segona nacional, amb l’objectiu de l’ascens de categoria. 

I per finalitzar les lligues nacionals, a tercera nacional, el Borges Masia Tero competirà amb dos equips amb l’objectiu de pujar de categoria.

Pel que fa a les lligues provincials el club participa amb un total de 6 equips. L’inici de les lligues va ser el 8 de setembre i el club disposa de dos equips a Preferent Provincial on el Carburants Mir defensa el títol de lliga, 2 equips a primera provincial i 2 conjunts més a segona provincial.

 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>