Les Borges celebra la XXVI edició de l’Aplec de la Sardana

Les Borges Blanques acull aquest dissabte, 4 d’agost, la XXVI edició de l’Aplec de la Sardana, amb la participació de les cobles Bellpuig Cobla i la Contemporània.

L’esdeveniment, organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, tindrà lloc a les 19.30 hores als jardins del Terrall, on està prevista l’exhibició de colles improvisades i de punts lliures.

A les 22.00 hores, i per un preu de 13 euros, també hi ha organitzat un sopar popular per a tots aquells assistents que hagin reservat prèviament. Per a participar-hi cal reservar taula fins al dia 2 d’agost a través de la Tintoreria Trini (al telèfon 973142065) o contactant amb el president de l’entitat, l’Emili Esteller al telèfon 973140980.

Durant el sopar, es realitzarà un sorteig d’obsequis i de productes de la terra, cedits per diversos comerços i cooperatives de les Borges. Després, el XXVI Aplec de la sardana continuarà amb més sardanes de nit.

Per la seva banda, el president de l’Agrupació Sardanista, Emili Esteller, ha fet una crida als borgencs i les borgenques tot demanant el relleu generacional de l’associació “per a continuar desenvolupant l’activitat sardanista al municipi”. En concret, Esteller ha exposat: “A la nostra ciutat el bagatge sardanista ha estat i es manté molt alt, seria una llàstima que s’anés perdent per a les generacions que pugen”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>